Jeg er blitt antatt av Lyrikkforlaget!

Godtfolk! Dette er kjempespennende og kjempeskummelt! Jeg har i «hemmelighet» noen år skrevet dikt og prosatekster, og er nå blitt antatt av Lyrikkforlaget ? Hurra (tror jeg)!

Nå trenger jeg din hjelp! Jeg må forhåndsselge 125 eksemplarer til kr 229 per stk. Det er jo snart jul?, og det er sikkert noen som har bursdag snart også ? Kanskje trenger bedriften å gi en Nesnagave?
Boken er et søl av tanker om alt og ingenting. Om deg og meg. Om pupper, savn, kompiser som er mer, og hjerter som ønsker de ikke var mer.
Et glimt av ærlig hverdag.

Hvis du vil bestille boka, gå til https://lottefriis.no og fyll ut de opplysninger som trengs, så kommer de/den i posten direkte fra forlaget. Faktura følger med. Målgruppa er i hovedsak ungdom og voksne. Tekstene er kanskje litt for røffe i kantene til å egne seg for de aller yngste.

Legg inn kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.